Nytt styre 2020

Bli kjent med det nye styret!

I august 2020 hadde PKI sitt årsmøte, og flere nye styremedlemmer ble valgt.
Valgkomitéen sørget for en god spredning i hele Norge, slik at PKIs styre gir en god representasjon av hele landet og de forskjellige utfordringene vi møter, avhengig av hvor vi bor. Les videre for å bli bedre kjent med styret! 🙂

Mathilde Decaen

Mathilde Decaen er innvalgt leder av PKI og et stiftende medlem av organisasjonen. Hun har en rimelig mangfoldig bakgrunn: Hun er utdannet siviløkonom, har jobbet flere år som lærer på ungdomsskolen, og er for tiden sykepleierstudent.

Mathilde har tidligere engasjert seg mye som frivillig og har arrangert flere sosiale aktiviteter for medlemmer av FRI.

Hun er også aktiv som musiker, kunstner og som den berømte Dj Lafitte.

 

Aleksander Sørlie

Aleksander er både nestleder og fagansvarlig, og han er også et stiftende medlem av organisasjonen. Han er utdannet sykepleier og holder på å fullføre mastergraden.

Aleksander har en lang historie som frivillig. Han har blant annet vært styremedlem og politisk leder for kjønnspolitisk utvalg i Skeiv Ungdoms. Han har tidligere kjempet for å endre loven rundt tvangssterilisering av transpersoner i Norge.

 

Robin Bratlie

Robin er en 42 år gammel transmann fra Porsgrunn. Til vanlig jobber han på akuttmottaket på psykiatrisk avdeling ved sykehuset i Telemark.

Han jobber for transpersoner i Telemark, både som samtalegruppeleder og gjennom regelmessige møter med fastleger og psykologer angående transpersoners behov.

«Jeg tror på å prate med store bokstaver. På denne måten vil vi nå frem til så mange mer og på ett tidspunkt vil politikerne se dette tydelig.»

 

James Armando Dickson

James har vært aktiv i Norges transmiljø i over 7 år. Han har vært styremedlem i Skeiv Ungdom og både medlem og leder for kjønnspolitisk utvalg i Skeiv Ungdom i over 5 år.
Han har vært ansvarlig for å lede 4 nasjonale sommerleire for trans-ungdom, ansvarlig for 2 internasjonale sommerleire for trans- og intersex-ungdom, og ansvarlig for to sommerleire i FRI sitt familienettverk. James er med andre ord utrolig engasjert når det gjelder organisatorisk arbeid!

 

 

Siri Myge

Siri jobber som pedagogisk leder og stedfortredende styrer i Havøysund. Tidligere har hun sittet i transpolitisk utvalg i FRI, og FRI Rogaland lokallag. I dag sitter hun i styringsgruppe for Rosa Kompetanse barnehage i tillegg til å være nyinnvalgt i PKIs styre.
Siri er medforfatter av boken «Prinsesse Ivar» som er skrevet av Marion Arntzen og Mona Renolen, og som omhandler hvordan vi som voksne skal møte barn på tvers av kjønn i barnehagen.
Siri har også vært med i begge sesonger av TV-serien «Født i feil kropp» sammen med datteren sin, Anna.

 

Miriam Aurora Hammeren Pedersen

Miriam har nylig fullført doktorgrad i antropologi og er en dyktig forfatter som har skrevet mange kronikker og artikler om transtematikk, blant annet i bloggkollektivene Maddam og Corona Times.

Hun har også skrevet boken «Crossing the River» (2018), som handler om å komme ut som transperson og flytte fra Norge til Sør-Afrika.

Det siste året har hun i tillegg vært administrator for en nettgruppe til støtte for transpersoner.

 

Tonje Havstad

Tonje er båtbygger og jobber deltid som arbeidsleder i kriminalomsorgen. Hun skriver på en mastergrad i iverksettingspolitikk og jobber med scenekunst/dans for kompaniet 71Bodies.
Tonje er styremedlem i PKI, og representerer en av de nystiftede aktivitetsgruppene, nemlig PKI Vest.